НОВО во Рамстор – Легурме булгур по супер цена од 89ден! Здраво, брзо и вкусно, здрав ручек готов за само 2 минути по супер цена во сите Рамстор маркети🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!