Лесна храна на овие горештини: Vita мусли тропско овошје со намаление од 11% во КАМ маркети!

По одлична цена од 109 денари, намалена од 122 денари, совршен лесен оброк за летните горештини!

Побрзајте – акцијата трае до 30.06.!