Супер понуда во Рептил Маркетите со месара!
Лосос свеж по супер цена од само 879 денари! Побрзајте и искористете ја оваа понуда.
Понудата важи само за маркетите со месара:
Маркет бр. 2 – Црниче;
Маркет бр. 5 – Ново Лисиче;
Маркет бр. 8 – Радишани;
Маркет бр.9 – Тафталиџе 1
Маркет бр. 10 – Бутел
Маркет бр.14 – Лисиче
Маркет бр. 16 – Песталоци
Време траењето на понудата е од 17.11-22.11.2021