Малиџаното е највкусното нешто веднаш по ајварот и задолжително е да го има на секоја домашна трпеза. Ние ви го предлагаме совршениот вкус на Deliciosa – Малиџано 340 г, по супер цена од 54 денари! ✅
Повелете во вашиот најблизок СТОКОМАК маркет!