blank

Почуствувајте го вкусот на медитеранот со Olymp Snack Olives маслинките специјано спакувани во пакувања од 70 грама за максимално задржување на свежината. Од 25.06 до 01.07 можете да ги најдете во маркетите на Веро по неВЕРОјатно добра понуда од 48 денари!
Веро – се грижиме едни за други!