Нема поубаво нешто од мирисот на тазе подготвена пита или колач. Сега е вистинско време за тоа зошто брашното на Жито Лукс е достапно до -27% попуст.
Маслиново масло Минерва Ники по цена од 219 денари и намаление од 35%!
Акцијата важи од 06.08. до 12.08.2021!
Веро – се грижиме едни за други