Недела е ден резервиран за многу одмор и кафиња и вкусен неделен ручек!
Одлични акциски цени на Nescafe Classic и сончогледово масло на Бисер, единствено во маркетите на Веро!
НеВЕРОјатно добра понуда на акциските Веро производи за периодот од 17.6 до 24.6.2021г.
Веро – се грижиме едни за други!