Подгответе го највкусниот бургер, пица, паста или цезар салата во комбинација со омилениот сос. Повеќе поени, поголема заштеда!
👉 Пазарете брзо и безбедно online ➡️ www.e-tinex.mk
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 06.06.2021 година. Погледнете ја понудата тука ➡️ https://online.fliphtml5.com/ufrxs/obyx/#p=1