Извонредна можност да обезбедите за себе и за своите најмили удобност при спиењето! Во периодот од 17.5 до 1.7.2021 година, во сите маркети на Веро ќе го најдете наддушекот на Dormeo Алое вера со 5 зони за поддршка на `рбетот со 50 % попуст, само со Веро картичката. Овој производ се обликува според вашето тело, има неверојатно мека навлака и обезбедува хигиенска средина за спиење. Цената на наддушекот со димензии 70х190 е 2490 денари. Веро – се грижиме едни за други.