Со јадро од ортоцел пена, со 5 зони на удобност и можност да се обликува според на вашето тело, наддушекот на Dormeo Алое вера, ќе ви ја пружи потребната поддршка при спиењето. Имајте пријатен сон и разбудете се свежи и наспани. Во периодот од 17.5 до 1.7.2021 година, во сите маркети на Веро ќе го најдете наддушекот на Dormeo Алое вера со 5 зони на удобност со димензии 80х190 по цена од 2690 денари само со Веро картичката. Веро – се грижиме едни за други!