Од ЧЕТВРТОК до НЕДЕЛА (11.11-14.11.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс
✅ПИТА домашна со сирење / сирење и спанаќ 850гр. PASTRY HOUSE + подарок КИСЕЛО МЛЕКО 200гр. KRI KRI за САМО 139ден.
✅СИРЕЊЕ топено 400гр. PRESIDENT за САМО 119ден.
Тинекс секој ден со вас!