Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (15.11-17.11.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс

✅ПИЛЕ замрзнато PRIM’CHANT 1кг. за САМО 109ден.
✅ТАВА длабока за печење RÖMERTOPF за САМО 799ден.+ 3000ПОЕНИ.

Тинекс секој ден со вас!