Од ЧЕТВРТОК до НЕДЕЛА (25.11 – 28.11.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
✅СИРЕЊЕ кравјо 1кг. ЃОРГИЕВИ за САМО 185ден.
✅ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 3слојна 10/1 ZEWA за САМО 139ден.
Тинекс секој ден со вас!