Најсвежата акција може да ја најдете во маркетите на #TINEX.
Не заборавајте да ги набавите омилените свежи намирници и да се подготвите за тековниот викенд.
Тинекс секој ден со вас!
Акцијата важи од 11.06 до 16.06.2021г.