По кои знаци сме сигурни дека летото стигнува? По вкусните домати и лубеници! Повелете во Веро каде што ќе најдете домати за 49 денари и лубеници за 35 денари. Погледнете ја целокупната понуда за периодот од 11.6 до 17.6.2021 г. на линкот:https://vero.com.mk/.
Веро – се грижиме едни за други.