Најсочното пиле кое некогаш сте го пробале е дифинитивно пилето на Лудогорско. Меко и сочно месо на кое нема да можете да му одолеете! Сето тоа во комбинација со ладен Златен Даб, полн погодок
Во периодот од 09.07 до 15.07 само во маркетите на Веро ќе можете да купите пиле Лудогорско по одлична цена и попуст од 32% и сет пиво Златен Даб со 15% попуст.
Веро – се грижиме едни за други!