Време е за ручек!
Во Веро може да го најдете најсвежото домашно јунешко месо со неВЕРОјатно добра цена и да подготвите превкусен неделен ручек! НеВЕРОјатно добрата понуда важи од 02.07-08.07.2021г.
Веро – се грижиме едни за други!