Понекогаш е доволно да го знаеш само брендот за да си уверен во квалитетот: Ариел. Детергент течен Ариел 2.2 л, детергент Ариел 4кг, капсули Ариел 31 парче, сите со попуст до 35 %. Проверете ја целокупната понуда што трае од 4.6 до 10.6.2021 год.
Веро – се грижиме едни за други!