Меѓу највкусните освежувања и уживања во летото мора да е ладната и вкусна лубеница! Во Веро можете да го најдете највнимателно одбраниот зеленчук и овошје за најверните Веро купувачи! НеВЕРОјатно добрата понуда важи од 02.07 до 08.07.2021г. Веро – се грижиме едни за други!