НеВЕРОјатно добра понуда на кравји кашкавал Vemilk со 26% попуст – само во Веро!

По одлична цена од 289 денари, висококвалитетен Vemilk кравји кашкавал – на акција до 14.07.!

Искористете ја оваа уникатна понуда!