🥖🥖Супер понуда, со секој купен свежо печен багет од нашите маркети добивате гратис паштета на Подравка!🥖🥖
Побрзајте и искористете ја оваа понуда и уживајте во високиот квалитет по супер ниски цени!
Понудата важи за маркетите:
Маркет бр.3 – Кисела Вода,
Маркет бр.4 – Аеродром,
Маркет бр.5 – Ново Лисиче,
Маркет бр.7 – Порта Влае,
Маркет бр.9 – Тафталиџе 1,
Маркет бр.14 – Лисиче,
Маркет бр.16 – Песталоци
Рептил Special – Аеродром
пазарете со срце и задоволство
Рептил маркети