Супер понуда од oвошје и зеленчук од 05.11 дo 11.11.2021!
1кг Лимон за само 35 денари.
** Само во одредени маркети!
______________
Super ofertë nga pemët dhe perimet prej 05.11 deri më 11.11.2021!
1kg Limon vetëm për 35 denarë.
**Vetëm në markete të caktuara!