Брзо подготвен производ што ќе ги израдува вашите деца.
– Не содржи засилувачи на вкус, вештачки бои и ароми, ниту глутен или лактоза.
Само за 219 денари.
__________
Një produkt i përgatitur shpejt që do t’i bëjë fëmijët tuaj të lumtur.
– Nuk përmban përmirësues të shijes, ngjyra dhe aromë artificiale, as gluten ose laktozë.
Vetëm për 219 denarë.