Valdor пилешки прсти со неверојатен вкус, брзо и лесно се приготвуват.
500г за само 125 денари.
__________
Valdor gishta pule me shije te mrekullueshme, pergatiten shpejt dhe lehtë.
500g për vetëm 125 denarë.