Неделна понуда!
Vito Led сијалица бела и жолта за само 55 денари!
#киппер #штедисекојден
______
Oferta javore!
Vito poç drite Led, e bardhë dhe e verdhë për vetëm 55 denarë!
#kipper #kurseçdoditë