Fairy течен детергент за миење садови со калинка и лимон 875 мл, по намалена цена од 75 денари.
Сјај кој ги отстранува и најтврдокорните нечистотии од садовите и обезбедува висок сјај на чаши и садови без дамки.
________
Detergjent i lëngshëm për enët Fairy me shegë dhe limon 875 ml, me çmim në zbritje prej 75 denarë.
Detergjent që largon edhe papastërtitë më kokëforta nga enët dhe siguron një shkëlqim të lartë të gotave dhe enë pa njolla.