Орбит и Аirwaves мастики во туба од 60 парчиња по намалена цена од само 105 ден. 😁✨
__________
Orbit dhe Airwaves çamçakëz në tubë prej 60 copësh me çmim në zbritje prër vetëm 105 den. 😁✨