Супер понуда во сите Миса маркети.
Рибите и маслинките се супер значајни
во исхраната, затоа и ние со нашата
понуда се трудиме да ги доближиме
што поблиску до вас.
Понудата трае од 02.07 до 03.07.21
Вашето задоволство е наш успех
Пазарете со мерак
————————————————————————————-
Super ofertë në të gjitha Misa marketet
Peshku dhe ulliri janë shumë të rëndësishme në dietë, prandaj dhe ne me ofertën tonë përpiqemi ti afrojmë sa më afër jush.
Oferta zgjat nga 02.07 deri 03.07.2021
Kënaqësia juaj është suksesi jonë
Bleni me kënaqësi