Супер брз оброк за вас и вашето семејство со Delatera пилешка паштета создадена по високи стандарди – содржи 30% висококвалитетно пилешко месо. ✅
Добивате 4 во едно пакување по извонредна цена од 89 денари. 🙂
Повелете во вашиот најблизок Стокомак маркет и искористете ја оваа краткотрајна понуда!