Неодолива понуда: Мелено месо по екстра цена и намаление од 28% – само во Ramstore маркети!

По одлична цена од 189 денари за овој квалитетен мешан микс – понуда која не смеете да ја пропуштите!

Акцијата трае до 18.08.!