НОВО ВО ЗУР МАРКЕТ – ТОП Планински и ливадски мед по акциска Цена од 209 денари.
Медот е вистинско чудо на природата, намирница богата со ензими и хранливи состојки кои имаат позитивни ефекти по нашето здравје. Медот е еден од најпознатите народни лекови за скоро сите состојби.
Да се грижиме за нашето здравје и здравјето на другите.
Пробајте го највкусниот ТОП МЕД!
Ваш, ЗУР Маркет