Почитувани читатели

Основните производи имаат нови цени и измени кои веб сервисот Ценометар.мк ги ажурираше денес.

Истите можете да ги погледнете во нашата секција Производи и Цени.

Исто така, со кликање на производот кој сакате да го ставите во кошничка и да ја споредете кошничката меѓу различни маркети, Вие си создавате сами заштеда со користење на оваа табела.

Следете не, за нови измени во цените и постојано ловење на добри зделки, попусти и акции во маркетите низ Македонија.