#НОВО во КАМ, супер комбинација за вистински гурмани! 😍
👉Деликатесната салата со бел грав и зеленчук на #SUNNYFANTASY по цена од само 64 ден.!
Побарајте ги овие нови производи на нашите рафтови ☺️