Ново во асортиманот на Стокомак!
Замрзнато овошје – боровинка 200 г 👈
Боровинките се едни од најлековитите плодови што ни ги дала природата, а притоа се и многу вкусни 🥰
Достапно во вашиот најблизок Стокомак!