Супер понуда полна со витамини😍
Мандарина 🍊, Лимон🍋, Ананас 🍍.
🍊– Овошјето од мандарина е многу пријатно и ароматично. Богат е со витамини А, Б, Ц и шеќери. Од овошниот сок се добива многу вкусна Мандариниада.
🍋– Витамините и минералите се најголемото богатство што ни го нуди лимонот, трансформирајќи ги во едно од најздравите овошја. Лимонот е богат со витамин Ц кој ги задржува брчките и ја хидрира кожата. Од овошниот сок се добива многу вкусна Лимонада.
🍍– Ананасот е овошје кое го обожаваат насекаде низ светот, поради неговиот пријатен вкус и арома. Во 100 гр ананас има околу 50 калории.
Свежиот ананас е одличен извор на витамин Ц, витаминот Ц е важен за нормално функционирање на имунолошкиот систем.
Не пропуштајте, количините се ограничени.💥Овошна акција💥 во сите Миса маркети
Пазарете со мерак 🐘
Super ofertë mbushur plot vitamina😍
Mandarin 🍊, Limon 🍋, Ananas 🍍.
🍊– Fruta e mandarinës është shumë e këndshme dhe aromatike. Ajo është e pasur me vitamina A, B, C dhe sheqerna. Nga lëngu i frutave prodhohet mandarinadë shumë e shijshme.
🍋– Vitaminat dhe mineralet janë pasuria më e madhe që na ofrojnë limonët duke u transformuar në një prej frutave më të shëndetshme. Limoni është i pasur me vitaminë C që mban larg rrudhat dhe hidraton lëkurën. Nga lëngu i frutave prodhohet limonadë shumë e shijshme.
🍍– Ananasi është frut i adhuruar në gjithë botën, për shkak të shijes dhe aromës së këndshme që ka. Në 100 g ananas ka rreth 50 kalori.
Anasi i freskët është burim i shkëlqyeshëm i vitaminës C, vitamina C është e rëndësishme për punën normale të imunitetit.
Mos humbisni, sasitë janë të limituara.
💥Ofertë frutash💥 në të gjitha Misa marketet
Bleni me kënaqësi 🐘