Специјална понуда од 12 до 14 ноември, од пиљарите на FRUITLAND
🍎 Јаболко ајдарет 25 ден./кг.
🍌 Банана 55 ден./кг.
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀