Одлична понуда овој викенд во Тамаро маркети! Свежа риба лаврак за само 299 денари килограм, намалена од 519 денари или 44 % попуст на истата!

Искористете ја оваа одлична понуда и внесете малку рибешко на викенд-масата во Вашиот дом!