НОВИ АКЦИИ во новиот СУПЕР ТИНЕКС во East Gate Mall, Скопје!
Од 18ти до 24ти ноември за вас подготвивме голем број на акции, промоции и изненадувања.
☑Специјално за вас 3xПОВЕЌЕ поени на износот на вашата сметка
Уживајте во новото шопинг искуство единствено во #Тинекс.
Tинекс, секој ден со вас!