Купувајте со Поен⁺ картичката на Тинекс и добијте 3XПовеќе!
Само за вас, од 08ми до 21ви ноември 2021 год., купувајте со Поен⁺ картичката на Тинекс и добијте 3XПовеќе!
✅ ПЕЧЕНИЦА ТИНЕКС 1кг. за 315ден.;
Една картичка, безброј привилегии! МојTinex клуб!