Лесни и брзи за подготовка. Пилешките панирани производи на CEKIN никого не оставаат рамнодушен.
Сега со Супер акции до -18%. Не пропуштајте и уживајте!
Акцијата важи од 19.11-28.11.2021
Тинекс секој ден со вас!