За денешниот ручек подгответе вкусно пилешко со многу зеленчук. Ручек готов за 30 минути 🙂
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 15.08.2021 година.