Продолжен викенд кој наговестува патување низ убавините на Македонија и уживање во природа.
ЗурМаркет неделна акција за максимално уживање во природа со вашето семејство.
Подгответе го вашето фрижидерче за патување и пазарете во вашиот Зур Маркет.
Штеди и уживај!
Пазарете со насмевка-Зур Маркет