Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (05.07-07.07.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
✅ СЛАДОЛЕД KRI KRI ванила/ ванила, какао/ ванила, банана, какао, карамела 3л. за само 139ден. Неверојатен попуст од 48% кој заслужува да биде искористен!
Тинекс секој ден со вас!