Нема ништо поубаво од тоа домот да замириса на тазе печена пита 🙂
Пробајте ја нашата превкусна Del Gusto пита со сирење, која е уште поубава во комбинација со чаша јогурт или кисело млеко 🥛 🙂
Повелете во Стокомак, ве очекуваме 🙂