Од утре па се до четврток или до потрошување на залихите, во сите Стокомак маркети можете да набавите нова тастатура Gembrid со неверојтана цена од 199 денари!
USB приклучок
Боја : Црна
Должина на кабел: 140cm
Димензии: 140x 148 x21 mm