Само во Тинекс , вкусните Пекабеско деликатеси, со неверојатно ниски цени!
✔️ ВИРШЛИ свински 200гр. за 18ден.
✔️ ВИРШЛИ пилешки 200гр. за 17ден.
✔️ КОБАСИЦА крањска со кашкавал 300гр. за 59ден.
Тинекс, секој ден со вас!