За некого претставува дочекување на летото, за некого е комплетно уживање и задоволство, за некого будење на сите сетила… некои тоа го сакаат само за себе, а некои го сакаат во пар.
Некои тоа го сакаат без обврски, а некои го сакаат секој ден.
Полар 900мл 6️⃣9️⃣ден.
Снежец мултипак 10/1 8️⃣9️⃣ден.
Пазарете со мерак во Миса маркети!