За појадок подгответе вкусни лепчиња со топено сирење или кашкавал и кисела павлака. Совршено се вклопуваат со салата, зеленчук и чаша јогурт. 🙂
Добиј 3xПовеќе со Мој Tinex
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 15.08.2021 година.