За вкусен појадок, тазе леб со павлака, парче кулен и чаша јогурт. На здравје 🙂
Добиј 3xПовеќе со МојTinex!
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 20.06.2021 година. Погледнете ја понудата тука ➡️ https://online.fliphtml5.com/ufrxs/cixh/#p=1