Во месарниците на Тинекс, купете секогаш свежо јунешко месо.
Јунешка кртина од бут шол 1кг. по цена од 489ден.,
Jунешка кртина од бут 1кг. по цена од 479ден.
Уверете се во врвниот квалитет и неверојатниот вкус.
*Акцијата важи од 18.06 до 20.06.2021г.